pondelok 23. marca 2015

♥ Nové vílôčky ♥

Nové malilinké kvetinkové vílie bytôstky :

Drahomíra, Fialôčka, Karafienka, Zorana a Slavena.


Vytvorené z polymérovej hmoty s drôtenou konštrukciou, s vloženými korálkovými očkami, vypálené, domaľované a dozdobené tylom, vlnou, lupienkami, bavlnou, žaluďami, stužkami, filcom, rolničkami, reálnymi mihalničkami . . .

Všetky bytôstky sú RUČNE modelované, každá je iná, každá je ORIGINÁL . . .


Každá bytôstka je balená do darčekovej krabičky vystlanej machom so svojím menom.


Info o dostupnosti a cene na: 

Víla Drahomíra je trochu nostalgická biela vílka s plavými vlasmi v drdole ozdobenými kvietkom, s madeirovou sukňou s bielou tylovou spodničkou. Vlastní drevenú klietku s vtáčikom . . .



Víla Fialôčka je jemnunko fialková vílka s filcovou čiapočkou s rolničkou, s lupienkovou sukničkou a so spodničkou z bieleho tylu . . . Miluje všetky kvietky, najviac lila farieb :) 



Víla Karafienka je vílka so svetlozeleným telíčkom, dozdobeným zelenými lupienkami a červenou tylovou sukničkou. Červené vlásky jej zdobí klobúčik zo žaluďa s červenou rolničkou. Vlastní kovovú maľovanú krhličku :) 



Víla Zorana je jemná zelenkavá víla s lupienkovým venčekom na hlavičke. Patrí k nej sklenená fľaštička s korkovým uzáverom, v ktorej sú zlaté lupienky :)



Víla Slavena je tak trochu folková vílka s bavlnenou lemovanou sukničkou a madeirovou spodničkou. Do svojho kovového vedierka zbiera oriešky, kamienky, semienka a iné prírodninky . . .



Všetky vílie priateľky na priateľskom posedeníčku . . .

Veľkosť : cca 14 - 17 cm






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára